Piet de Wildt Logo

Over ons

Welkom

Welkom bij Piet de Wildt Natuursteen - al ruim 25 jaar een autoriteit in de natuursteenbranche. Wij voorzien u graag van professioneel en deskundig advies op het gebied van verwerking en plaatsing van natuursteen - voor diverse toepassingen, afgestemd op uw behoeften en wensen. Vakkennis, vakbekwaamheid en een persoonlijke benadering staan bij Piet de Wildt Natuursteen hoog in het vaandel.

Vakkennis & Ambachtswerk

In de afgelopen 25 jaar hebben wij ons alle vaardigheden en (nieuwste) technieken op het gebied van natuursteen eigen gemaakt; van het polijsten, zagen, schuren, slijpen, frijnen en monteren van natuursteen tot het restaureren en renoveren van natuurstenen vloeren, trappen, wanden en meer. Wij staan garant voor uitstekend ambachtswerk!

Materialen van topkwaliteit

Voor onze natuursteenprojecten en - opdrachten maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Indien gewenst voorzien we u van passend advies bij de aankoop van natuursteen, de gereedschappen en onderhoudsproducten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwalitatief materiaal.

U kunt bij ons terecht voor:

Natuurstenen toepassingen
Wij zijn expert op het gebied van leveren en plaatsen van natuurstenen toepassingen, waaronder keukens, badkamers, dorpels, vensterbanken, trappen, deuromlijstingen, borstweringen, gevelpuien en meer - voor zowel binnen als buiten.
Kwalitatief materiaal
Wij leveren kwalitatief materiaal voor maatwerk en projecten. Daarbij geven we advies over aan te schaffen materialen en onderhoudsproducten.
Onderhoud
Wij onderhouden, behandelen, reinigen en restaureren aangetast en / of beschadigd natuursteen.
Deskundig advies
Wij geven deskundig advies en professionele ondersteuning om uw wensen en ideeën m.b.t. natuurstenen projecten te verwezenlijken - voor woning, bedrijfspand, (openbare) instelling, tuin, kantoor en meer.

Persoonlijk advies

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een persoonlijk advies.

Service en nazorg

Een vakkundige verwerking en installatie evenals structureel onderhoud van natuursteen is essentieel. De levensduur van het natuursteenproject wordt hiermee verlengd, waardoor u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Voor een sfeerimpressie van een aantal van onze gerealiseerde projecten bekijkt u onze projectenpagina.
Projecten
Copyright © 2020 – 2024
|
Algemene voorwaarden
|
Larotu Designs
crossmenuchevron-upchevron-right